Biuro Rachunkowe Kraków Księgowy Doradca Podatkowy Biuro Podatkowe Księgowe Usługi Rachunkowe w Krakowie Księgowość Kraków Księgowy Spółka Komandytowa Akcyjna Partnerska Doradztwo Księgowe Biura Księgowe Rachunkowość Biuro Podatkowe Doradztwo Podatkowe Usługi Rachunkowe Księgowa w Krakowie Biuro Księgowe Online Biura Podatkowe Spółka zoo Jawna Cywilna Komandytowo-akcyjna Biura Rachunkowe Doradca Podatkowy Biuro Rachunkowe Kraków Usługi Księgowe

biuro rachunkowe Kraków

Opinie

Doświadczenie biura

Rated 5,0 out of 5
9 listopada 2021

Profesjonalne podejście do klienta, ogromne doświadczenie pracowników.

Weronika Gajewska

Szybkość wykonywanych usług

Rated 5,0 out of 5
13 sierpnia 2021

Solidne biuro rachunkowe. Zawsze wszystko na czas.

Artur Szymański

Polecam z całego serca

Rated 5,0 out of 5
1 kwietnia 2021

Bardzo dobre biuro rachunkowe.

Justyna Ostrowska

Wysoki Poziom Usług

Rated 5,0 out of 5
16 grudnia 2020

Jako wieloletni klient biura TAXES jestem w pełni zadowolony z oferowanych mi usług.

Jerzy Błaszczyk

Opinia

Rated 5,0 out of 5
17 lipca 2020

Prowadzą moją księgowość od kliku lat i ani razu mnie nie zawiedli, polecam.

Oskar Kamiński

Niezawodność firmy

Rated 5,0 out of 5
11 maja 2020

Bardzo dobre biuro. To już kilka lat współpracy z biurem TAXES i śmiało polecam.

Dariusz Kowal

Bardzo dobra księgowość

Rated 5,0 out of 5
18 grudnia 2019

Przenosiłem księgowość do tego biura i po pół roku mogę śmiało stwierdzić, że była to dobra decyzja.

Dawid Zieliński

Obsługa na najwyższym poziomie

Rated 5,0 out of 5
11 grudnia 2019

Zdecydowanie polecam. Rzetelna i terminowa obsługa księgowa na najwyższym poziomie.

Jacek Szewczyk

Firma na wysokim poziomie

Rated 5,0 out of 5
16 listopada 2019

Bardzo fajne biuro z którego jestem zadowolony. Miła obsługa znają się na przepisach i potrafią trafnie doradzić.

Norbert Makowski

Szybkość wykonywanej pracy

Rated 5,0 out of 5
9 września 2019

Od kilku lat mam księgowość w firmie TAXES i jestem bardzo zadowolona. Zawsze wszystko na czas wykonane. Polecam.

Agnieszka Tomaszewska

Bardzo dobre biuro rachunkowe

Rated 5,0 out of 5
11 lipca 2019

Od trzech lat biuro TAXES obsługuje mnie pod kątem rachunkowości i jestem bardzo zadowolony z ich pracy.

Eryk Kołodziej

Profesjonalna pomoc i doradztwo

Rated 5,0 out of 5
11 kwietnia 2019

Serdecznie polecam, bardzo dobrzy profesjonaliści bezproblemowo doradzili przy zakładaniu własnej firmy.

Krzysztof Walczak

Niezawodność usług firmy TAXES

Rated 5,0 out of 5
11 listopada 2017

Zdecydowanie polecam firmę TAXES. Szybki kontakt, świetna i profesjonalna obsługa za równo ze strony pracowników jak i właściciela.

Kazimierz Błaszczyk

Doświadczeni pracownicy w firmie

Rated 5,0 out of 5
23 października 2017

Polecam współpracę z biurem TAXES. Księgowi potrafią w przystępny sposób zagadnienia księgowe i prawne rozwiewając przy tym wszystkie wątpliwości.

Radosław Witkowski

Doskonała pomoc księgowych

Rated 5,0 out of 5
15 października 2017

Bardzo miła i szybka obsługa. Zawsze chętni do pomocy i do udzielenia odpowiedzi na wszystkie pytania.

Adrian Baranowski

Współpraca na wysokim poziomie

Rated 5,0 out of 5
9 sierpnia 2017

Współpracuję z biurem już wiele lat, bardzo sprawna komunikacja z biurem. Wszystkie problemy z rachunkami i księgowością zostały szybko i sprawnie wyprostowane.

Grzegorz Szulc

Miła obsługa z wysokim doświadczeniem

Rated 5,0 out of 5
18 czerwca 2017

Bardzo profesjonalne biuro, obsługa na najwyższym poziomie.

Konrad Kalinowski

Jedyna profesjonalna księgowość

Rated 5,0 out of 5
17 maja 2017

Bardzo sprawna obsługa księgowości, polecam wszystkim.

Rafał Sikorski

Wysoka znajomość prawa

Rated 5,0 out of 5
6 lutego 2017

Bardzo polecam biuro rachunkowe TAXES z uwagi na świetną znajomość prawa i zasad rachunkowych.

Olaf Lis

Świetni konsultanci

Rated 5,0 out of 5
3 stycznia 2017

Miła atmosfera wraz z profesjonalną konsultacją pozwalającą na uzyskanie wszystkich możliwych odpowiedzi.

Kazimierz Szczepański

Świetna obsługa

Rated 5,0 out of 5
23 grudnia 2016

Podczas konsultacji uzyskałem odpowiedź na wszystkie nurtujące mnie pytania. Miła atmosfera i pełen profesjonalizm.

Marcel Stępień

Wygoda w konsultacji

Rated 5,0 out of 5
21 grudnia 2016

Profesjonalna i doświadczona księgowość potrafiąca wszystko wytłumaczyć a przede wszystkim wytłumaczyć zrozumiale. Jestem zadowolony z usługi.

Jędrzej Kowalczyk

Polecam firmę

Rated 5,0 out of 5
11 sierpnia 2016

Polecam biuro TAXES jest profesjonalnym i nowoczesnym biurem księgowym. Sprawnie rozwiali moje wątpliwości a księgowość pracuje na najwyższym poziomie, polecam.

Dawid Jakubowski

Przyzwoita cena usług

Rated 5,0 out of 5
8 marca 2016

Bardzo profesjonalna obsługa, szybki kontakt wraz z bardzo rozsądną ceną.

Stefan

Niesamowicie zdolna firma

Rated 5,0 out of 5
21 grudnia 2015

Ogromne podziękowania dla Biura TAXES za wyprostowanie wszystkich moich spraw z urzędami. Idealnie się rozumiemy. Polecam wszystkim, którzy potrzebują indywidualnej obsługi.

Katarzyna G

Niezawodność pracowników biura

Rated 5,0 out of 5
14 lipca 2015

Nie mogłem trafić na lepsze biuro. Cała obsługa bardzo profesjonalna i zaangażowana w swoją pracę. Naprawdę polecam.

Mirosław

Konkretnie wykonywana praca

Rated 5,0 out of 5
26 kwietnia 2015

Gorące polecenia dla Biura TAXES za rzetelne prowadzenie mojej księgowości i kadr. Pozdrawiam

Tomasz Zasadny

Polecam z czystym sumieniem

Rated 5,0 out of 5
3 stycznia 2015

Popełniłam błąd w rozliczeniach w US. Sprawna pomoc Biura TAXES uratowała moje pieniądze. Wyjaśnili wszystko, napisali żale do US i poskładali wszystkie potrzebne dokumenty. Teraz spokojnie prowadzę firmę. Pozdrawiam

Żaneta S

Świetne biuro rachunkowe

Rated 5,0 out of 5
7 grudnia 2014

Profesjonalizm to mało powiedziane. Pan Łukasz z TAXES naprawdę zna się na swojej pracy. Nie mogę nie polecać takiego biura.

Marcin G

Opinia

Rated 5,0 out of 5
6 września 2014

Nie mogłam lepiej trafić. Teraz w ogóle nie myślę o terminach w urzędach. TAXES załatwia za mnie wszystkie urzędowe sprawy. Gorąco polecam

Zosia

Znakomita pomoc i porady

Rated 5,0 out of 5
15 czerwca 2014

Szczerze polecam. W ostatniej chwili znalazłem TAXES i uniknąłem kary w urzędzie skarbowym dzięki szybkiej obsłudze. Indywidualne podejście to podstawa

Mariusz Urbaniak

Profesjonalna obsługa

Rated 5,0 out of 5
11 lutego 2014

Profesjonalizm w pełnym wydaniu. Przemiła obsługa i indywidualne podejście do klienta. Polecam

Zbigniew K

Doświadczona firma w swojej dziedzinie

Rated 5,0 out of 5
6 grudnia 2013

Jeśli mogę coś dodać jeszcze do tych wszystkich opinii, to na pewno to, że jeszcze nigdy nie było tak żebym był rozliczany w ostatni dzień. Zawsze jest jeszcze czas na ewentualne koszty i zmianę deklaracji przed ostatecznym wysłanie. Za to Ich cenię. Polecam

Wiesław

Opinia

Rated 5,0 out of 5
17 kwietnia 2013

Współpraca w najlepszym porządku. Nie można nic zarzucić pracownikom Biura TAXES. Polecam

Stanisław Reczek

Profesjonalne podejście

Rated 5,0 out of 5
1 kwietnia 2013

Jeśli czegoś Ci potrzeba do prowadzenia spółki to przede wszystkim Biura TAXES. Zawsze załatwią wszystkie formalności w terminie, bez niepotrzebnych nerwów oraz doradzą w przypadku jakichkolwiek wątpliwości. Szczerze polecam

Marzena K

Zadowolenie klienta

Rated 5,0 out of 5
7 marca 2013

Takiego Biura właśnie szukałem. Jeśli coś się nie zgadza od razu dzwonią, żeby wszystko wyjaśnić a nie na ostatnią chwilę jak to często bywało w moim poprzednim biurze. Naprawdę mogę spokojnie prowadzić firmę. Polecam gorąco

Marek Dul

Niezawodność wykonywanej pracy

Rated 5,0 out of 5
23 listopada 2012

Super biuro. Robią za mnie całą papierkową robotę. Nie muszę jeździć z papierami całe miasto jak wcześniej a wszystko jest idealnie w terminie. Polecam

Gosia

Rzetelna firma

Rated 5,0 out of 5
23 lipca 2012

Współpraca z Wami od 3 lat układa się znakomicie. Takich specjalistów potrzebowałem dla swojej spółki. Szczerze polecam

Łukasz S

Profesjonalność i niezawodna współpraca

Rated 5,0 out of 5
7 maja 2012

Ogromne podziękowania za długą współpracę. Niestety moja przygoda z własną działalnością się kończy, gdyż idę na emeryturę ale współpracę z biurem TAXES będę wspominał bardzo dobrze. Pozdrawiam

Piotr Janczyk

Wysoki Poziom Usług

Rated 5,0 out of 5
3 stycznia 2012

Gorąco polecam. Współpraca na najwyższym poziomie. Pracownicy Biura TAXES zajmą się wszelkimi formalnościami. Pozdrawiam

Mateusz Borowiec